top of page

NOVOROCNI LYMFATICKA POZVANKA K PECI O SEBE

Jeste stale dobiha cas CISTENI a priprav na "NOVE". Dnes jednoduse - ve hmote. Pozvanka na "ROZTOCENI LYMFY" je uz temer moji milou povinnosti, tak i zacatkem roku tomu bude nejinak.



Vy, co citite, ze potrebujete po vanocnim case odlehcit, chytit rytmus a lehky krok, energii a chut do noveho, prijdte na lymfatickou terapii – udela vam sluzbu hned na nekolika urovnich.

Nejenom, ze ROZTOCITE MLYNSKA KOLA UVNITR VASEHO TELA A ZBAVITE SE TAK SPOUSTY USAZENEHO, NEPOTREBNEHO A STAREHO (coz je prave v dobe vstupovani do noveho roku velkym pomocnikem), zaroven vam jednoduse zpevni a zestihli podkozi, vypne kuzi vsude tam, kde to jiz mozna ani necekame 📷:-), prinese spousty nove energie a elanu na vykonavani novych planu, coz vyrazne pocitite.



Proste je jen na Vas, zda-li chcete stati po krk ve stojate kalne vode odplyvajiciho roku ci se nechat unaset kristalovym proudem kapek, ktery vas donese presne tam, kam v tomto case potrebujete.


Lymfa je proste zazracna. Je to posvatna tekutina, ktera se o vas stara 24 hodin denne, po cely rok. Voda nás tvoří a vlastně i "řídí" náš fyzický pohyb, i na úrovni buněk jsme Vodou!

UCTETE JI tim, ze ji procistite a umoznite znovu protekat posvatnou krajinou vaseho tela.

Prvnich pet prihlasenych na novorocni kuru po peti ci po deseti navstevachu me maji navic bonus v podobe frekvencni ladici terapie (novinka tohoto roku, o ktere toho ode mne jeste mnoho uslysite 🧐), za jejiz pomoci rozvibrujeme a naladime nejen vase hmotne telo a nejblizsi vrstvy aury, ale naladite se tak i na ty spravne frekvence vasich zameru.


PRIJDTE ODPLAVIT STARE, ABY K VAM MOHLO PRIPLOUT TO NOVE. ❤️

(piste zde ci do msng, tesim se na vas) Vase Stastna Chvile







65 views0 comments

Comments


bottom of page