top of page

Drazí přátelé, příznivci laskavé péče o Duši i Tělo – víte, co by to dnes chtělo ??

Trochu životodárného tepla......................


IR tunel- teplo a světlo jako nová účinná metoda podpory lymfatického pročišťování, v neinvazivní liposukci – hypertermii jako i v řešení chronických bolestí, rehabilitaci při po-operačních zásazích a doplňování nedostaku vlastní energie.

Rehabilitační, hojivé a hloubkově prohřívající INFRA TEPLO a SVĚTLO v podobě mobilního IR Tunelu.


Míra infračerveného prohřátí je tak vysoká (několikrát vyšší než v infrasauně!), že pronikne do hlubokých oblastí lidského těla. Tím podporuje krevní oběh a zlepšuje účinnost imunitního systému těla. Navíc speciální povrch uvnitř tunelu zaručuje, že se IR teplo neodráží od povrchu kůže, ale 100% se vstřebá a zároveň tak rozpouští i ty “nejtvrdohlavější” tukové vrstvy (včetně těch okolo našich orgánů, a to už je něco, vážení :-)!!!). A jako bonus může být úbytek objemu po jednom ošetření až1-2 cm po obvodu.

V kombinaci s podtlakovou lymfatickou masáží má absolutně nepřekonatelné účinky JAK V TVAROVÁNÍ VŠECH (I TĚCH NEJZATRVRZELEJŠÍCH ) ČÁSTí POSTAVY, tak v léčebných, rehabilitačních a hojivých hloubkových procesech našeho organismu (regeneraci, zahojení poranění, jizev, otoků, úlevy od bolesti a prevence různých onemocnění, doplnění energie vyčerpaného organismu ať už z jakéhokoli důvodu, podpora krevního oběhu, řešení zdravotního stavu -degenerativní rýma / hypotermie / snížená imunita, chronické bolesti šlach, vazů a kloubů, atd.)

Teplo a světlo je životodárná energie, na které sice vsichni "frčíme", ale ve zběsilém životním tempu o ni často příliš rychle přicházíme. Tento “tunýlek” vás energeticky nikoli vytuneluje, ale zahřeje, naplní, poléčí….no prostě, OBEJME.

Teplo, které pro vás bude pracovat ještě dlouho poté (i několik dní), co opustíte studio a budete se již dávno věnovat jiným aktivitám.

Touto kombinací tak vzniká jedna z mála metod, kdy pro sebe v krátkém čase uděláte božsky mnoho a ještě si znatelně odpočinete.

Mám opravdu velkou radost, že vám mohu tuto na trhu stale vzácnou službu nabídnout – samostaně či v kombinaci s jinými potřebnými terapiemi.

Jednoduše, snadno a pohodlně.

Bez starosti k radosti.

:-)








82 views0 comments

Комментарии


bottom of page